Legal Notice

Site-ul web www.grander.com este detinut de UVO Vertriebs GmbH, Austria:

Adresa legala:

U.V.O VERTRIEBS GMBH
Heilbadstrasse 827
A-6100 Seefeld
Tel.: +43/(0)5212 4192
Fax.: +43/(0)5212 4192 28
UID: ATU30929902

uvo-austriagrander.com

Nici o garantie

UVO isi rezerva dreptul sa modifice informatia continuta pe acest site la orice moment fara niciun anunt. Chiar daca UVO depune toate eforturile in limita rezonabilului pentru a asigura ca tot materialul de pe acest site este corect, acuratetea nu poate fi garantata si UVO nu-si asuma nici un fel de respnsabilitate in ce priveste acuratetea, completitudinea sau autenticitatea nici unei informatii de pe acest site. Acest site si toata informatia si materialul gasite aici, va sunt puse la dispozitie "precum sunt" fara nici un fel de garantie.

Drepturi de autor/Proprietatea asupra marcii comerciale
Informatia de pe acest site este protejata de drepturi de autor. Puteti folosi informatiile, textul sau grafica de pe acest site doar pentru uz personal si nu puteti sa le reproduceti, adaptati sau publicati, partial sau in intregime, in nici un scop fara acordul scris al UVO. Numele si logo-urile a Grander Technology sunt marci inregistrate. Logo-urile Grander nu pot fi folosite, downloadate, copiate sau distribuite in niciun fel.

Link-uri catre site-uri externe
Acest site ar putea contine link-uri catre alte site-uri, care sunt complet independente de acest site. UVO nu ofera nicio garantie cu privire la acuratetea, completitudinea sau autenticitatea informatiei continute pe asemenea site-uri, si orice link catre alta persoana sau entitate nu va fi in nici un fel considerata ca sustinere a site-ului, produselor sau serviciilor acelei persoane sau entitati de catre UVO. Urmarea link-urilor catre pagini dinafara site-ului sau catre alte site-uri este pe propriul risc.