BINE ATI VENIT.


Apa este un mediu deosebit. Apa pura de izvor, venita din adancul pamantului, are proprietati si calitati deosebite. Acestea raman neschimbate si se pot dezvolta mai departe doar atat timp cat apa ramane pura, nepoluata, in starea sa originara, naturala.

Calitatea apei este definitorie pentru starea noastra generala de bine si de sanatate, cat si pentru mentinerea intregului ecosistem.

Tehnologia Grander confera apei, in special celei din reteaua de alimentare urbana, posibilitatea de a recapata proprietati de mult pierdute imbunatatindu-i calitatea, gustul, marindu-i prospetimea si influenteaza in sens pozitiv multi alti parametri.

Apa Grander a devenit astfel pentru mii de oameni o componenta de baza a vietii de zi cu zi.Pe aceste pagini veti gasi informatii detaliate despre ce este tehnologia Grander si domeniile ei de aplicare:

Veti putea gasi o scurta descriere efectului Grander , o prezentare a gamei de produse Grander si a diverselor domenii de utilizare a lor. De asemenea veti putea citi marturii ale utilizatorilor acestor produse.

Va oferim totodata si o descriere a gandurilor, realizarilor si vietii lui Johann Grander Discutii si informatii generale despre tema "apa" vor intregi aceasta imagine. 

Nu exista inca o explicatie completa despre cum functioneaza revitalizarea apei prin metoda Grander. Multe cercetari au aratat ca apa tratata Grander isi modifica in mod semnificativ atat proprietatile fizice iar efectele sale binefacatoare sunt mult amplificate.

Cererea de informatii despre tehnologia Grander si despre efectele ei este mare. Acesta este motivul pentru care am strans pe aceasta pagina tot ceea ce poate fi interesant atat pentru cel care nu cunoaste aceasta tehnologie dar si pentru cel care o utlizeaza in viata de zi cu zi. De asemenea organizam conferinte si seminarii, publicam o paleta larga de reviste si documentare filmate ce vin in sprijinul celor care doresc sa se informeze.

Un service de factura deosebita pentru cei care calatoresc sau isi petrec concediul este un ghid al hotelurilor care folosesc apa Grander si in care va dorim un sejur cat mai placut.