prin refacerea ordinii si a stabilitatii initiale a structurii interne a apei.
Tehnologia originala Grander realizeaza un transfer de informatie in apa. Din punct de vedere chimic, apei nici nu i se adauga nimic, nici nu i se extrage nimic.
Fenomenul neobisnuit la aceasta tratare este ca in acest mod apa recapata proprietati de mult pierdute si pe care doar putine ape naturale le mai pastreaza in zilele noastre. In apa se constata aparitia unei structuri de rezistenta interna, care o fac imuna la influente exterioare daunatoare.
In conformitate cu cercetarile realizate de catre Johann Grander, proprietatile binefacatoare ale apei revitalizate se transmit mai departe oricarei mostre de apa. Se observa printre altele:
capacitate marita de autopurificare
solubilitate marita
comportament microbiologic modificat, etc.
Utilizatorii tehnologiei Grander afirma ca se poate percepe:
un gust mai placut al apei
apa se pastreaza proaspata un timp mai indelungat
consum marit de apa
aroma imbunatatita a alimentelor
crestere accelarata a plantelor
inflorire exuberanta a florilor
economii la detergenti si multe altele