EFECTUL GRANDER


Imbunatatire calitativa a apei

prin refacerea ordinii si a stabilitatii initiale a structurii interne a apei.

Cum se revitalizeaza apa?

Tehnologia originala Grander realizeaza un transfer de informatie in apa. Din punct de vedere chimic, apei nici nu i se adauga nimic, nici nu i se extrage nimic.

Fenomenul neobisnuit la aceasta tratare este ca in acest mod apa recapata proprietati de mult pierdute si pe care doar putine ape naturale le mai pastreaza in zilele noastre. In apa se constata aparitia unei structuri de rezistenta interna, care o fac imuna la influente exterioare daunatoare.

In conformitate cu cercetarile realizate de catre Johann Grander, proprietatile binefacatoare ale apei revitalizate se transmit mai departe oricarei mostre de apa. Se observa printre altele:

  • capacitate marita de autopurificare
  • solubilitate marita
  • comportament microbiologic modificat, etc.

Modificari si efecte

Utilizatorii tehnologiei Grander afirma ca se poate percepe:

  • un gust mai placut al apei
  • apa se pastreaza proaspata un timp mai indelungat
  • consum marit de apa
  • aroma imbunatatita a alimentelor
  • crestere accelarata a plantelor
  • inflorire exuberanta a florilor
  • economii la detergenti si multe altele