Grander Technologie --> Home
HOME » Selectaţi limba » Birouri vânzări » Contact » Legal notice
  Despre noi
  Efectul Grander
  Produse
  Domenii de utilizare
  Utilizatori
  Johann Grander
  Apa
  Stiinta si cercetare
  Conferinte si evenimente
  Rapoarte Presa
  Carti-Jurnale-Video
  Hoteluri si Restaurante Grander

-------------------------------
  Selectati limba
  Birouri vanzari
  Contact
Tehnologia Grander pentru bazine de inot

Informatii preliminare

Sistemele de revitalizare Grander a apei ajuta la stabilizarea microbiologica a apei din piscine sau bazine de inot, reducand necesarul de substante chimice cum ar fi clor sau floculanti, etc.

Calitatea apei

Bazinele de inot difera intre ele atat prin solutiile constructive, cat si prin parametrii de operare. Prin urmare, fiecare bazin necesita o solutie Grander personalizata.

In general, este necesara instalarea unui revitalizor de circulatie pe conducta de alimentare cu apa proaspata. Va recomandam sa goliti bazinul cu cel putin 25% si apoi sa il reumpleti cu apa proaspata revitalizata. Pentru rezultate optime se recomanda schimbarea intregii cantitati de apa din bazin cu apa revitalizata Grander. Este evident ca anumite constrangeri operationale (cum ar fi durata de golire/reumplere a bazinului) pot afecta volumul de apa inlocuit.

Suplimentar cu revitalizorul de circulatie, se recomanda instalarea unui revitalizor de imersie in rezervoarele de compensare pentru a asigura o imbunatatire continua a calitatii apei din bazin.

Esentiale in acest proces sunt determinarea corecta a pH-ului apei, reducerea nivelului de clorurare precum si un volum suficient de apa proaspata revitalizata Grander.

Daca bazinul de inot este destinat publicului, este necesar sa indepliniti toate cerintele legale legate de asigurarea calitatii apei. Pentru bazine de inot destinate doar uzului personal este posibil adeseori sa renuntati aproape complet la clorurarea apei fara a reduce in niciun fel calitatea si stabilitatea microbiologica a apei din piscina.

Avantaje pentru proprietarul piscinei:

Pe langa reducera costurilor de operare prin renuntarea la o parte din substantele chimice necesare pentru stabilizarea microbiologica a apei, un avantaj esential este imbunatatirea evidenta a calitatii aerului si a apei (prin reducerea mirosului neplacut de clor) ce conduce la o experienta mult mai placuta pentru clienti.

Principalele avantaje pentru utilizatori sunt:

  • Apa este perceputa ca fiind mult mai moale si mai catifelata
  • Reducerea iritatiilor ochilor (ochi rosii)
  • Pielea nu mai este atat de uscata
  • Persoanele cu pielea sensibila, indeosebi copiii, nu se mai plang de iritatii.

Reducerea costurilor si o senzatie de bine amplificata ca urmare a inotului in apa revitalizata Grander sunt consecinte imediate ale implementarii tehnologiei Grander in bazine de inot publice sau private.

©2003 COMdesign